Släpp loss din kvinnlighet

REALASH är en touch av lyx som du har råd med.

REALASH gör dina ögonfransar längre, tjockare och starkare. Det påskyndar ögonfransarnas naturliga tillväxtprocess samt förhindrar förlust. De genomförda testerna har bekräftat dess effektivitet. Det är dermatologiskt och oftalmologiskt testat av experter och hjälper dig att ta fram din naturliga skönhet.

GRATIS LEVERANS MED KURIR! Välj betalning i förväg och få gratis leverans!

 • 90 dagars
  öppet köp

  Om du inte är nöjd med resultatet så kan du returnera förpackningen inom 90 dagar. Vi återbetalar dina pengar.

 • Naturliga
  ingredienser

  Produkter från varumärket ORPHICA innehåller naturliga ingredienser som har till uppgift att vårda huden runt ögonen.

01. VÄLJ ANTAL

REALASH -
EYELASH ENHANCER 650 SEK

Pris per förpackning: 650 SEK 1 förpackning: 3 ml Behandlingstid: 3 månader

Gör de du bryr dig om glada

Våra kunder köper ofta Realash till sina mammor, systrar och vänner. Om du vill att din nära och kära också känner sig vackra, tänk på henne och öka antalet förpackningar:

Välj det totala antalet förpackningar du vill beställa:

la_cloud_ >la_cloud_
"Min bästa vän @orphica_official... Jag älskar den här ögonfransnäringen. Under några veckor gör den att ögonfransarna blir långa och tjocka som ni själva kan se. Jag rekommenderar den för alla, jag älskar den och kunde inte vara utan den." #beauty #makeup #realash #orphica
 • EFFEKTIVITETSGARANTI

  Vi är helt säkra på effektiviteten hos våra produkter. I så hög grad att vi ger dig återbetalningsgaranti. Detta innebär att du kan returnera produkten, om du av någon anledning anser att den inte uppfyller dina förväntningar.

 • OMEDELBAR EFFEKT

  En del kvinnor har märkt att deras ögonfransar blivit starkare, friskare och mer välnärda redan 14 dagar efter påbörjad behandling.

 • SÄKERHET

  Skönhetsprodukter från varumärket ORPHICA ger inte irritation, allergier eller andra biverkningar. Detta bekräftar de genomförda testerna samt användarnas berättelser.

 • SEKRETESS

  Att skydda din integritet är en av våra prioriteringar – vi delar inte eller säljer personuppgifter som våra kunder lämnat till oss.s

 • BESTÄLLNING VIA TELEFON

  Om du av någon anledning inte kan göra din beställning genom att fylla i formuläret på hemsidan, ring oss
  (+48) 22 112 17 04 (telefonen är öppen mellan 8.00-16.00) och ge oss alla uppgifter som behövs för att hantera din beställning. Din försändelse levereras med bud hem till dig mot postförskott.

OM DU VILL OCKSÅ HA VACKRA ÖGONBRYN KAN DU LÄGGA TILL ÖGONBRYNSNÄRING

 • Brow – Brow Conditioner

  600 SEK

  Brow Balsam Dags för ögonbrynsvård! BROW är en effektiv balsamering som gör dina ögonbryn fylligare, starkare, och tjockare! En 4 mililitersflaska är tillräcklig för 3 månaders bruk.

  Före
  before
  Efter
  after

02. FYLL I FORMULÄRET

 • Kan jag ta emot min försändelse om jag bor utomlands? Budföretag vi samarbetar med kan leverera försändelsen till de flesta länder i världen – i så fall förlängs bara leveranstiden. Vi meddelar leveransdatum när du har gjort din beställning. Vid beställning från utlandet är leveranskostnaden alltid 200 SEK - oavsett vilket land det är fråga om. Vi kräver att varje beställning till utlandet betalas i förskott.
 • Varför måste jag ange mitt telefonnummer? Vi kräver att du anger ditt telefonnummer, eftersom det är det snabbaste sättet att kontakta dig.Ditt telefonnummer meddelas sedan till budföretaget så att budet kan kontakta dig direkt vid behov.

03. VÄLJ BETALNINGSSÄTT

Efter att du har gjort din beställning kommer du bli hänvisad till systemet, där du kommer få möjligheten att utföra betalningen med kreditkort, eller en banköverföring. Beställda varor skickas direkt efter att betalningen bokförs på vårt konto. Leveranstiden är upp till 2-7 dagar.

Våra logistikpartners

04. LÄMNA DIN BESTÄLLNING

Fri frakt: 0 SEK
Totalt att betala: 0SEK
Leveranstid 2 dagar